Design by Witt vinder Iværksætterprisen 2017

For 6. år har TimeGruppen i samarbejde med Frederiksberg Kommune uddelt årets iværksætterpris til en iværksættervirksomhed på Frederiksberg. Vinderen blev Design by Witt, og prisen blev uddelt onsdag eftermiddag på Frederiksberg Rådhus.

”Iværksættermiljøet på Frederiksberg sprudler i disse år, og det er en fornøjelse at opleve så mange gode ideer og de driftige folk bag. Jeg er derfor glad for, at vi for sjette gang overrækker denne pris. Prisen er ikke blot en anerkendelse af vinderen, men af hele iværksætterkulturen på Frederiksberg,” siger borgmester Jørgen Glenthøj (C). 

Alle virksomheder, der er etableret i Frederiksberg Kommune inden for de seneste tre år, kan indstilles til prisen. Præmien er på 25.000 kroner og tre timers gratis rådgivning ved TimeGruppen. 

"Bæredygtighed kombineret med stilrent design og effektiv opdyrkning af markedet er de vigtigste årsager til, at Design by Witt vandt i år. I dommerkomitéen var vi imponerede over virksomhedens idé, bæredygtige tilgang og skarpe brand. Tingene hænger sammen, og er dygtigt eksekveret", fortæller direktør Thorbjørn Helmo Madsen fra TimeGruppen. 

De øvrige nominerede var Billetfix og Tandbud.dk. I alt var der 14 indstillede virksomheder til prisen.

 

Fakta om de nominerede virksomheder 

Design by Witt står bl.a. bag designs som hvalen Walter og hajen Hannibal. Alle designs er lavet af FSC-certificerede producenter, der anvender bæredygtigt skovbrug. Firmaet sælger primært B2B gennem sit forhandlernetværk i Danmark, og har derudover et forhandlernetværk i London, New York & Køln. Firmaet er etableret i juni 2015.

BilletFix er en platform, der gør det nemt for studerende at oprette et online billetsalg, hvor de kan modtage betalinger fra gæster, få overblik over billetsalget og tilmelde gæster til et event. BilletFix er etableret i august sidste år, og har bevist sit koncept ved blandt andet at få over 10.000 billetter fordelt på over 80 events igennem systemet  – med et stigende antal billetter solgt per måned. 

Tandbud.dk er en tandlægesøgemaskine, som gør det muligt for patienter at finde den rette tandlæge til den rigtige pris. Tandbud.dk samarbejder med 120 tandklinikker fordelt i hele landet. Seks af dem er beliggende på Frederiksberg. Derudover har virksomheden et stigende antal ansatte. Tandbud.dk er etableret i august 2015.