CBS - Where University Means Business

CBS var engang en Handelshøjskole… I dag er ambtionen at være et internationalt business universitet i verdensklasse, hvor forskning og uddannelse er i centrum.

CBS er en statsfinansieret selvejende institution under ministeren for forskning, innovation og videregående uddannelser.

CBS uddanner i et bredt spektre af fag, som fx virksomhedskommunikation, international virksomhedsforhold, IT, politik, jura, entrepreneurskab, HR, marketing og logistik; som alle har til fælles, at der tages udgangspunkt i business.

 

CBS VIL SKABE VÆKST OG VÆRDI

 
CBS' strategi "Business in Society" understreger sammen med CBS' udviklingskontrakt universitetets mål om at gøre sig gældende i omverdenen. CBS vægter og fokuserer på entrepreneurskab og har udviklet CSE (Copenhagen School of Entreprenurship), der hvert år fører til oprettelse af flere og flere virksomheder. Samtidig sætter CBS sine mål efter udviklingskontrakten.

Udviklingskontrakten indeholder mål fastsat af uddannelsesministeren, der afspejler regeringens prioriteter og ambitioner for universitetssektoren (pligtige mål). CBS forfølger målene og med succes.

I 2012 er tilfredsheden blandt de studerende øget, og der er kommet endnu mere fokus på innovation og entrepreneurskab både mht. forskning og uddannelse. Flere undersøgelser viser, at innovation især skabes i de tilfælde, hvor akademikere ansættes i små og mellemstore private virksomheder.

CBS og CBS Career Center ønsker at bidrage til denne innovation og vil derfor de kommende år styrke relationerne til denne kategori af virksomheder for at sikre, at flest mulige CBS-dimittender ansættes her.