Gratis sparring, som er penge værd

Ansæt en akademiker, så vokser din virksomhed

Landet er fuld af små og mellemstore virksomheder, som hver dag støder på forretningsmæssige udfordringer. Ofte kan det gøre en stor forskel for disse virksomheder at få objektiv og nuanceret sparring.

Landet er også fuld af talentfulde akademikere, som har læst i mange år, og som er på jagt efter inspirerende udfordringer med kød på.

I stedet for at løse teoretiske opgaver, hvis løsningsforslag ikke bruges i det virkelige liv, drives de af ægte historier og udfordringer.

Vi tror på, at den mindre og mellemstore virksomhed med en spændende udfordring og den seriøse og visionære akademiker kan få rigtig meget glæde af hinanden. Virksomheden får kompetent sparring. Akademikeren får lov at snuse til det virkelige liv.

"Ansæt en akademiker, så vokser din virksomhed".
Så kortfattet er konklusionen for små og mellemstore virksomheder i en omfattende analyse fra Rambøll.

Analysen viser, at små og mellemstore virksomheder vokser med godt 8 medarbejdere i forlængelse af første ansatte akademiker.

Analysen viser yderligere, at virksomheder, som har akademikere ansat, udvikler sig bedre, hvad angår beskæftigelse og produktivitet, end virksomheder som ikke har akademikere ansat.

I dag har kun 17% af private, danske virksomheder ansat en akademiker.