Branchebestemt forsikringsrådgivning og forsikringspakker - få sikkerhed for pengene!

 

De fleste af os ved, hvad en fornuftig bilforsikring må koste, og hvad forsikringen bør dække. Men mange stiller ikke spørgsmålstegn ved sine øvrige forsikringsforhold. Det anslås, at mere end halvdelen af alle danske virksomheder er forkert forsikret, og det kan blive rigtig dyrt, hvis skaden indtræffer.

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med den bedste forsikringsløsning til den rigtige pris. Derfor har vi indgået et samarbejde med Nordens største forsikringsmæglerhus Söderberg & Partners.

TimeGruppen yder uvildig rådgivning, som skaber fuldt overblik over mulighederne. Med et kritisk øje, gennemgår vi virksomhedens forsikringer, luger ud i det overflødige, udfordrer betingelserne og håndterer kontakten til virksomhedens forsikringsselskab.

Uanset om din virksomhed er mindre og med få medarbejdere eller om det er en større virksomhed med mere komplicerede forsikringsforhold, kan vi, som din virksomheds egen forsikringsafdeling, klarlægge virksomhedens forsikringsbehov og skabe de bedste betingelser.

Rådgivningen er personlig, individuel og altid skræddersyet til dit behov og dine ønsker. Ring til os på telefon 7023 2217 og lad os hjælpe dig og din virksomhed.

Du kan også vælge at få et gratis og uforpligtende servicetjek af dine forsikringer, og lade os se, om vi kan gøre det bedre for dig, så du enten opnår samme betingelser for færre penge eller bedre betingelser for samme penge.


 

 

Uvildig forsikringsrådgivning for større virksomheder
Forsikringsløsninger for mindre virksomheder
Here, there and everywhere