Branchebestemt forsikringsrådgivning og forsikringspakker - sikkerhed for pengene!

 

De fleste af os ved, hvad en fornuftig bilforsikring må koste, og hvad forsikringen bør dække. Men mange stiller ikke spørgsmålstegn ved sine øvrige forsikringsforhold. Det anslås, at mere end halvdelen af alle danske virksomheder er forkert forsikret, og det kan blive rigtig dyrt, hvis skaden indtræffer.

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med den bedste forsikringsløsning til den rigtige pris. Derfor har vi indgået et samarbejde med det største danskejede forsikringsmæglerhus dahlberg.

TimeGruppens og dahlbergs forsikringsspecialister yder uvildig rådgivning, som skaber fuldt overblik over mulighederne. Med et kritisk øje, gennemgår vi virksomhedens forsikringer, luger ud i det overflødige, udfordrer betingelserne og håndterer kontakten til virksomhedens forsikringsselskab.

Uanset om din virksomhed er mindre og med få medarbejdere eller om det er en større virksomhed med mere komplicerede forsikringsforhold, kan vi, som din virksomheds egen forsikringsafdeling, klarlægge virksomhedens forsikringsbehov og skabe de bedste betingelser.

Rådgivningen er personlig, individuel og altid skræddersyet til dit behov og dine ønsker.

Få et gratis og uforpligtende servicetjek af dine forsikringer, og lad os se, om vi kan gøre det bedre for dig, så du enten opnår samme betingelser for færre penge eller bedre betingelser for samme penge.

 

Uvildig forsikringsrådgivning for erhvervsvirksomheder
Forsikringsløsninger for mindre og mellemstore virksomheder
Here, there and everywhere