100% UVILDIG forsikringsrådgivning - få sikkerhed for pengene!

 

De fleste af os ved, hvad en fornuftig bilforsikring må koste, og hvad forsikringen bør dække. Men mange stiller ikke spørgsmålstegn ved deres øvrige forsikringsforhold. Det anslås, at mere end halvdelen af alle danske virksomheder er forkert forsikret, og det kan blive rigtig dyrt, hvis skaden indtræffer.

I TimeGruppen ønsker vi at hjælpe vores kunder med den bedste forsikringsløsning til den rigtige pris. Derfor yder vi uvildig rådgivning, som skaber fuldt overblik over mulighederne. Med et kritisk øje gennemgår vi din virksomheds forsikringer, vi luger ud i det overflødige, udfordrer betingelserne og håndterer kontakten til din virksomheds forsikringsselskab.

Uanset om din virksomhed er mindre og med få medarbejdere, eller om det er en større virksomhed med mere komplicerede forsikringsforhold, kan vi, som din virksomheds egen forsikringsafdeling, klarlægge din virksomheds forsikringsbehov og skabe de bedste betingelser.

Vores rådgivning er personlig, individuel og altid skræddersyet til dit behov og dine ønsker, og så samarbejder vi desuden med Nordens største forsikringsmæglerhus Söderberg & Partners. Ring til os på telefon 7023 2217 og lad os hjælpe dig og din virksomhed.

Du kan også vælge at få et uforpligtende besøg af en af vores rådgivere, som kan vurdere, om vi kan gøre det bedre for dig, så du enten opnår samme betingelser for færre penge eller bedre betingelser for samme penge.

 


 

 

Uvildig forsikrings-rådgivning for større virksomheder
Forsikringsløsninger for mindre virksomheder
Here, there and everywhere