Uvildig investeringsrådgivning - når kun det bedste er godt nok!

 

Savner du et overblik over dine eksisterende investeringer, eller vil du gerne have hjælp til at komme i gang med at investere?

Så lad os hjælpe dig med at skabe en overskuelig og effektiv investeringsprofil for dig eller din virksomhed. Vi rådgiver privatpersoner, virksomheder samt fonde, organisationer og institutioner i investeringsløsninger og formuepleje, og vi tager til hver en tid højde for, hvor stor en risiko du ønsker at løbe, og hvor lang din tidshorisont er, når vi sammensætter din portefølje.

Vi er ikke afhængige af andre interesser end dine. Vi skaber løsninger til dit investeringsbehov og som uvildig investeringsrådgiver, vælger vi fra alle hylder. Ikke kun i Danmark, men i hele verden. Når vi udvælger produkter, er det på baggrund af flere parametre bla. afkast, risiko og ikke mindst omkostninger.

Vi ændrer ikke på dine bankforretninger og relationer. Du forbliver i din bank. Vi sidder på samme side som dig og hjælper med investeringsrådgivning, uanset hvor dine penge er placeret. Det kan vi, fordi vi er uvildige.

Ring til os på telefon 7023 6011, så byder vi på en kop kaffe og vurerer helt uforpligtende, om vi kan gøre det bedre for dig.

 

 

 

Ydelser

 

Gratis og uforpligtende analyse
Balance mellem risiko og afkast
De bedste produkter