Pensionsrådgivning for virksomhed og medarbejdere - få råd til at leve godt hele livet!

De fleste ved, hvor meget de indbetaler til deres pension, men alt for få ved, hvad de egentlig får for pengene. Og endnu færre ved, om de kan få mere for de samme penge.

Lad os hjælpe jer med en 100% uvildig pensionsløsning til gavn for både virksomhed og medarbejdere. Vi sørger for at administrere dine policer og assistere i skadessager, så du kan koncentrere dig om at leve livet.

Som virksomhed kan du nemlig tegne en pensionsordning for dine medarbejdere på langt bedre vilkår, end de selv kan opnå som privatpersoner og undgå en stærkt reduceret udbetaling, når du og dine kolleger forlader arbejdsmarkedet. Det kræver så lidt, men betyder så meget.

Du kan læse mere om alle vores ydelser inden for pension nedenfor, eller du kan ringe til os på telefon 7023 2245, så kan vi tage en uformel snak om dine behov.

Du kan også vælge at få et uforpligtende besøg af en af vores rådgivere, som kan vurdere, om vi kan gøre det bedre for dig, så du enten opnår samme betingelser for færre penge eller bedre betingelser for samme penge.

 

 

 

Ydelser

 

Overskuelige og forståelige firmapensioner
Skab det perfekte match
Dokumenteret færre sygedage
Dækket både i arbejdstid og fritid
Særdeles attraktive vilkår
Opnå den mest optimale udbetaling