Vi søger dig!

Ansvarbevidst og sympatisk revisor

Til vores kontor i Slagelse søger vi en revisor, som har lyst til nye spændende faglige muligheder i et mindre dynamisk team, som er under opbygning. Har du minimum fire års erfaring, og brænder du for at sætte kunden i centrum, så er det dig, vi har brug for. Som revisor bliver du en del af vores dygtige og professionelle revisorteam, som hver dag udfører 1. klasses rådgivnings- og revisionsopgaver for det danske erhvervsliv.

 

Jobbet

I tæt samarbejde med afdelingslederen bliver du en vigtig brik i forhold til at servicere kunderne på Vestsjælland. Herudover skal du arbejde målrettet med fremadrettet rådgivning, der er med til at give kunderne grundlag for sund virksomhedsdrift.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener masser af spændende kunder.

Vi møder kunderne i øjenhøjde og skaber tillid gennem et konstruktivt samarbejde, hvor ærlighed og dialog er omdrejningspunktet. Vi hjælper vores kunder med faglige og til tider komplekse udfordringer og sørger altid for, at rådgive dem hen imod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed. Vi er blandt de dygtigste, og dette stiller krav om, at du er i besiddelse af et drive og engagement samt har lysten til at lære og udvikle dig.

 

Dine kvalifikationer

Du er en erfaren revisor med mindst fire års praktisk erfaring fra branchen, og du har lyst til at yde en forretningsorienteret indsats. Din uddannelsesmæssige baggrund er HD(R) eller CMA. Derudover forestiller vi os, at:

 • du er faglig dygtig og leverer høj kvalitet - hver gang
 • du ser muligheder og brænder for at gøre en forskel for vores kunder og for TimeGruppen, blandt andet ved at opbygge og vedligeholde egen kundeportefølje
 • du trives med at møde nye mennesker og evner at skabe grobund for forretningsorienterede relationer 

Vi forventer, at du er

 • ansvarsfuld, målrettet på både dine egne, kollegaers, kunders og TimeGruppens vegne
 • social og nærværende i forholdet til både kunder og kolleger
 • fleksibel og har et åbent og lyst mind-set
 • i besiddelse af en sund skepsis og kan sige til og fra
 • udadvendt, tillidsvækkende og god til at kommunikere med forskellige mennesker

 

Vi tilbyder dig

 • ansættelse i en spændende revisionsvirksomhed i vækst
 • at indgå i et uformelt, sjovt og inspirerende samarbejde med gode kollegaer
 • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter

 

Vores afdeling i Slagelse består af i alt 5 dygtige og engagerede kollegaer, som alle lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og god trivsel. Omgangstonen er uformel og frisk. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder glade kunder og engagerede medarbejdere. Det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle er stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og medindflydelse.

 

Spørgsmål og ansøgning 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorte Lensfelt - HR Chefkonsulent - mail dal@time.dk eller telefon 5196 1632. Ansøgning og CV samt eventuelle referencer – sendes gerne i én fil.  

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Startdato: Hurtigst muligt