Iværksætterprisen 2018

Skal din virksomhed vinde 20.000 kroner?

Er du - eller kender du - Frederiksbergs dygtigste iværksætter? Så er det indtil den 5. februar muligt at indstille kandidater til Frederiksberg Iværksætterpris og præmien på 20.000 kr. For syvende år i træk uddeler vi i samarbejde med Frederiksberg Kommune Frederiksberg Iværksætterpris til den mest driftige og dynamiske iværksætter i byen.

Sidste års vinder, Martin Witt, der står bag Design by Witt, er ikke i tvivl om, hvad prisen har betydet for ham:

”På det professionelle plan har anerkendelsen åbnet op for en verden af nye døre, kontakter og forretninger. At blive udnævnt som Årets Iværksætter i en kommune som Frederiksberg, der i forvejen er anerkendt for sin solide støtte til iværksættermiljøet, har været en blåstempling af min virksomhed. Og på det personlige plan har det været et kæmpe skulderklap, der har givet fornyet energi til at tage min virksomhed og mit projekt et stort skridt videre.”

Alle virksomheder på Frederiksberg eller med tilknytning til Frederiksberg, som er etableret efter 1. januar 2015 kan indstilles til årets Iværksætterpris. Det skal ske senest den 5. februar 2018.

Alle kan indstille til iværksætterprisen, men gerne suppleret med en forretningsplan og en kort videopræsentation af virksomheden, som vil blive offentliggjort på Frederiksberg Science Citys hjemmeside, hvor man også kan læse mere om reglerne.

Vinderen findes ved en såkaldt casecompetition blandt tre finalister på erhvervstræffet torsdag den 1. marts 2018 kl. 17-19 på Frederiksberg Rådhus. Ved finalen uddeles tre præmier:

1.    præmien: 20.000 kroner
2.    præmien: 7.000 kroner
3.    præmien: 3.000 kroner

 

TILMELD DIG HER

Yderligere informationer

Direktør Lone Køhn Bundgaard, TimeGruppen Frederiksberg, telefon 29 67 15 39