Cathrine Herskind

Partner, by HERSKIND ApS
Cathrine Herskind

Funktion

Erhvervsmentorkr. 1.000 pr. time
Advisory Boardkr. 800 pr. time

Karriere & uddannelse

Selvom jeg har adskillige års erfaring som grafisk designer, er jeg oprindeligt uddannet industriel designer. Det er noget af det, jeg ser som én af mine primære fordele, da der giver mig flere tangenter at spille på. Det giver en bredere indgang til at forstå dine produkter, firma, kontekst og værdier - og ikke mindst omsætte denne viden til strategi og et visuelt udtryk, der skiller sig ud og vækker opsigt.
Se mere her www.byherskind.dk/min-historie

DET HURTIGE OVERBLIK

Uddannelse:
2004: Civilingeniør i Arkitektur & Design med special i Industriel Design.

Jobs:
2004 - 2006: Ansat som industriel designer og projektleder hos designfirmaet CBD. Heraf tilbragte jeg 15 mdr. i firmaets kinesiske afdeling i Beijing som brand manager og grafisk designer.
2006-2011: Ansat som projektleder og designer i Falcks udviklingsafdeling og senere i deres marketingafdeling. Januar 2012: Fulgte drømmen og etablerede min egen designvirksomhed byHerskind.

Om mig

Jeg tror på, at ægte glæde udspringer af at være tro mod sig selv og turde følge sine drømme. Det er vejen, jeg selv har gået, og det er vejen, jeg hjælper andre virksomheder i retning af. Måden jeg gør det på er ved at sørge for, at din virksomhed bliver set af andre, som du inderst inde drømmer om, så du kan bringe dit budskab, produkter og vision ud i verden med stolthed og selvtillid. Med andre ord, så hjælper jeg virksomheder gennem visuel branding og online kommunikation til at udleve deres potentiale og skinne klarere, end de selv er i stand til.

Mine største styrker er:

  • at finde ind til NETOP det, der gør dig forskellige fra andre virksomheder og finde et visuelt udtryk og en kommunikationsplatform, der passer perfekt til dig.
  • at sætte mig ind i din verden ved at lytte til, hvad du siger og hvad dine behov er – og ikke prøve at trække en generisk form ned over din virksomhed.
  • at jeg mener hvad jeg siger – og holder hvad jeg lover.

Du kan regne med, at du altid får sandheden at vide, om hvad der virker og ikke virker rent kommunikationsmæssigt. Også selvom det måske ikke er, hvad du ønsker at høre i det øjeblik.