Helle Jørnung

Adm. direktør Best Talent A/S
Helle Jørnung

Funktion

Menigt bestyrelsesmedlemkr. 30.000 pr. år
Advisory Boardkr. 1.200 pr. time

Karriere & uddannelse

Jeg har 25 års erfaring med internationalt salg, udvikling af koncepter og mennesker samt opstart af virksomheder.
Jeg har arbejdet som CEO, Salg- og Marketing Direktør tidligere som Produktgruppe Chef i medicinalbranchen indenfor forskning, salg og marketing.
Efterfølgende har jeg arbejdet som Management Konsulent i et af landets førende konsulenthuse med udvikling af mennesker og virksomheder som speciale.

Jeg har været med til opstart af 3 virksomheder (og været medejer af de 2).
Er nu succesfuld ejer på 13. år af virksomheden Best Talent A/S, som arbejder med rekruttering og udvikling af mennesker og organisationer.

Jeg har coachet en lang række virksomhedsledere og er certificeret i en del forskellige psykologiske test og har desuden uddannelse som:

  • Talent Coach
  • HR Master
  • Transaktionsanalyse
  • Gestaltterapi
  • Merkonom i organisation og ledelse
  • Sygeplejerske

Om mig

Jeg er en engageret og innovativ CEO med meget bred erfaring inden for etablering af virksomhed, strategiudvikling, konceptualisering af produkter, ledelse, salg og organisationsudvikling.

Jeg har arbejdet som virksomhedsejer i mere end 10 år og har formået at opnå 2 Gazelle priser samt AAA rating i en periode, hvor mange konkurrende virksomheder er gået konkurs.

Jeg har været med til opstart af 3 virksomheder og er nu ejer af Best Talent A/S, som arbejder med international rekruttering og udvikling af mennesker og organisationer. Som Headhunter og Rådgiver for mange forskellige typer af danske og internationale virksomheder har jeg ligeledes erfaring med international rekruttering, sammensætning af ledergrupper, bestyrelser, teams og udvikling af organisationer og mennesker.

Jeg er President for Enex Executive search Organisation, der er repræsenteret i mere end 40 lande worldwide og har erfaring med rekruttering i en lang række lande. I forbindelse med etablering af ny virksomhed i udlandet kan jeg derfor bidrage med netværk og erfaring fra specifikke markedsforhold fra forskellige lokale markeder.

Jeg er certificeret i en lang række logiske og psykologiske test.