Helle Rosdahl Lund

Direktør og ledelsesrådgiver CBAF ApS
Helle Rosdahl Lund

Funktion

Menigt bestyrelsesmedlemkr. 27.000 pr. år
Advisory Boardkr. 900 pr. time
Kandidaten kan have interesse i evt. partnerskab

Karriere & uddannelse

Selvstændig siden 2004, Direktør og ledelsesrådgiver i CBAF. Rådgiver om ledelse, diversitet, fremtidens ledelse, digitale arbejdsstile og work life balance, ledelse af generationer. 2010-2012 Formand Tænketanken Fremtidens Bedste Ledelsespraksis Jeg har herudover været i:

  • Nykredit
  • Europæiske Rejseforsikring (Ejet af Münich Re.)
  • ATHS (Underorganisation under DA)

Jeg har igennem mange år arbejdet med at etablere selskaber i udlandet, herunder fokus på marked, strategi, ledelse, HR og forretningsudvikling. Sparring for lokal ledelse, Formand for Advisory Board for et rejseforsikringsselskab i Tjekkiet.

Uddannelse
Jeg er uddannet cand.merc og har taget forskellige lederuddannelser. Jeg taler engelsk og tysk på forretningsniveau. Begge sprog har været koncernsprog. Italiensk og spansk med alment kendskab.

Udmærkelser
Årets Alumne, 2006, på Handelshøjskolen i Århus. Indstillet af professor Steen Hildebrandt

Om mig

Jeg er resultatorienteret, tænker nyt og i helheder. Jeg kan give både sparring og rådgivning gennem mine mange års national- og international erfaring, samt har en stor værktøjskasse.

Som person er jeg engageret, nysgerrig og følger tingene til dørs. Jeg har et stort nationalt og internationalt netværk.