Henrik Busch

Chairman Busch on Board ApS
Henrik Busch

Funktion

Menigt bestyrelsesmedlemkr. 40.000 pr. år
Bestyrelsesformandkr. 60.000 pr. år
Kandidaten kan have interesse i evt. partnerskab

Karriere & uddannelse

Min karriere har jeg tilbragt i mere end 30 år i detailhandlen – fra elev til administrerende direktør i Magasins Stormagasiner. Undervejs også direktør for retail selskabet der drev Illums Bolighus, Holmegaard, Georg Jensen og Royal Copenhagen.

I perioden 2004 til 2009 var jeg kommerciel direktør i Københavns Lufthavne A/S og siden har jeg været selvstændig, med egne virksomheder.

 

Om mig

I dag driver jeg 15 netværksgrupper under Netværk Danmark og i den forbindelse kommer jeg langt omkring på mange spændende virksomheder og møder rigtigt mange skønne mennesker.

I tillæg hertil sidder jeg i ca. 20 bestyrelser og bidrager med turn around, kick start, udvikling, ledelses problemstillinger og andet der naturligt lægger sig op af bestyrelsesarbejdet. Endvidere rådgiver for den daglige ledelse.

Endvidere er jeg medejer af en smykkevirksomhed der hedder House of Amber og som tidl. arbejdende bestyrelsesformand og nu bestyrelsesmedlem, har jeg derfor min ”gang” i Kina meget ofte for at se til vores nu mere end 38 butikker i det store land.
Vi har tre butikker i København, en i Stockholm, Macau, Hong Kong – flere er på vej.