Jeppe Parving

Coloplast
Jeppe Parving

Funktion

Menigt bestyrelsesmedlemKr. 35.000 pr. år
Advisory BoardKr. 800 pr. time
Kandidaten kan have interesse i evt. partnerskab

Karriere & uddannelse

15 års erfaring med strategisk salg, marketing, offentligt indkøb og ledelse fra både private og offentlige virksomheder.

Har arbejdet i forskellige brancher. Herunder konsulentvirksomheder, Pharma og MedTech.
Er i dag ansat som Commercial Manager i Coloplast Danmark A/S, hvor mine primære ansvarsområde er sikring af rammerne for samarbejdet med distributørerne til det offentlige marked (udbud, priser, aktiviteter mv.) samt den løbende afdækning og påvirkning af offentlige indkøberes behov.

Medlem af ledergruppen i CP DK.

Var ansat i Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) fra 2010 – januar 2014. Kundechef med salgs- og serviceansvar for SKI´s samlede portefølje af offentlige kunder og en omsætning på ca. 8 mia. DKK. Medlem af SKI’s ledergruppe.
Startede derudover eget selskab i 2007 og virkede som Adm. Dir. heri indtil frasalg i 2010.
Uddannet MBA, Strategisk planner og Cand.mag. samt i bestyrelsesledelse hos Board Governance A/S.

Om mig

Tror på gensidig respekt og tillid, og vægter ærlighed, flittighed og engagement tungest. Brænder især for salgs, indkøbs og udbudsstrategi, hvor kundernes behov altid er udgangs- og omdrejningspunkt.

Jeg skaber værdi via stærkt personligt engagement, som fagligt kompetent sparringspartner samt gennem et meget vidtfavnende netværk. Høj faglighed, alsidighed og ideudvikling sætter jeg meget højt, idet jeg, ud over at være meget ekstrovert, primært drives af forretningsmæssig nysgerrighed, strategiske udfordringer og menneskelige relationer.

Med andre ord tilbydes hér en veloplagt bestyrelseskollega med dybgående forretnings- og ledelsesmæssig forståelse kombineret med vidtfavnende kommerciel erfaring fra både det private erhvervsliv og det offentlige marked.

Personlige egenskaber: Alsidig, nysgerrig, iderig, energisk, entusiastisk, empatisk, tillidsvækkende, effektiv, målrettet, løsnings- og resultatorienteret.