Peter Rix

Adm. Direktør RIX Management ApS
Peter Rix

Funktion

Menigt bestyrelsesmedlemkr. 36.000 pr. år
Advisory Boardkr. 1.000 pr. time

Karriere & uddannelse

1993 – RIX Management ApS,
Managing Director/Senior Management Consultant
1991 -1993 SL & Partners,
Senior Management Consultant
1985 -1991 Mercuri International A/S,
Senior Management Consultant
1984 -1985 Tributor A/S / Scandic Tributor AS,
Export Manager / Board Member
1984 -1984 Christian Rovsing A/S,
International Marketing Manager
1976 -1984 Eskofot A/S,
International Sales Manager
1972 -1976 Rex Rotary International Corp. A/S / Rex Shipping A/S,
Export and Shipping Assistant

Uddannelse:

  • Merkonom, Marketing
  • International handel og økonomisk Samarbejde
  • Certificeret i kursusledelse og rådgivning: Salg, Salgsledelse

Om mig

Engageret, målrettet og praktisk orienteret bestyrelsesmedlem og rådgiver, der lægger vægt på at tage et rettidigt ansvar med udgangspunkt i ejerkredsens visioner og ønsker.

Kernekompetencerne er målstyret udvikling af ledelse, salgs- og serviceindsatser både nationalt og internationalt, udvikling og implementering af strategier for at styrke forretningen samt tiltrækning af nye nøglemedarbejdere til virksomheden.

Er jeres virksomhed relativt etableret og trænger til at styrke lønsomheden, vokse og skal det måske blive mere i øjenfaldende, at I er en succesrig med en effektiv struktur for et evt. salg eller partnerskab, eller har I brug for at skabe en grundlæggende forandring med en motiveret medarbejderstab, så er det elementer jeg kan bidrage stærkt ind til.

Mere end 25 år som konsulent for virksomheder af alle størrelser, vidt forskellige brancher og meget varierede opgaver tagende udgangspunkt i virksomhedernes mål, mission og visioner bidrager til erfaringen om, hvad der skal til for at nå målene, og hvordan det praktisk er muligt. Heraf de seneste 20 år med at drive egen virksomhed.

Det hele startede med en karriere indenfor salg og marketing, national og international med afsætning af teknisk udstyr, bestyrelsesmedlem i datterselskab og opbygning og udvikling af salget.