Vagn Rasmussen

Direktør
Vagn Rasmussen

Funktion

Erhvervsmentorkr. 1.200 pr. time
Advisory Boardkr. 1.000 pr. time

Karriere & uddannelse

Global Salgsdirektør for mindre mediko virksomhed – turn-around (Kivex Biotec Ltd.)
Direktør for Operations – dvs. produktudvikling og produktion i Fjernøsten – industriel IT (Data Respons A/S)
Salgsdirektør for løsninger, projekter, produkter og engineering services – industriel IT (Embedit A/S og Data Respons A/S) Salgsdirektør og medejer af industriel servicevirksomhed – turn-around (Cleanodan A/S)
Adm. Direktør for svenskejet komponentvirksomhed – turn-around (OEM Automatic A/S) Adm. Direktør for finskejet instrumentvirksomhed – turn-around (Kontram A/S)
Nordisk teknisk chef for amerikansk automationsvirksomhed – gøre service til en forretning (Rockwell Automation A/S) 10 år med flere lederstillinger indenfor salg, kvalitetschef, produktudvikling i A.P.Møller-ejet maskinvirksomhed (DISA A/S)

Om mig

Jeg har hands-on erfaring med ledelse (af virksomhed, afdeling, team, projekt), forretningsudvikling/strategi, salg og marketing, service, produktion, produktudvikling indenfor elektronik, software, mekanik og serviceydelser.

Jeg har arbejdet i teknologivirksomheder som mediko udstyr, industriel IT og automation, højteknologi samt generel industri, og har et godt netværk herfra. Med erfaring og stærke resultater fra store såvel som mindre virksomheder tilbyder jeg sparring omkring ledelse samt salg og markedsføring internationalt og i Danmark.

Min rådgivning er baseret på egen hands-on erfaring - dvs. løsninger, der direkte kan tages i brug. Jeg har ofte været i en lignende situation, og kender til hverdagens udfordringer. Jeg har derfor også forståelse for, at teori og praksis kan være svære at få til at hænge sammen, men det hjælper jeg med.

Jeg er en åben og ligefrem person, der kalder tingene ved deres rette navn. Jeg er handlingsorienteret, men har du brug for at vende en problemstilling 360 grader, så kan jeg også det. Udover løsninger tilfører jeg energi i form af en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne. Godt humør og humor hjælper ofte på løsning af svære udfordringer.