Fri telefon og internet bliver endelig ”fri”

8. maj 2018

Folketinget har vedtaget lovforslag om ophævelse af beskatningen af fri telefon og internet for lønmodtagere og selvstændigt erhvervsdrivende.

Fordobling af indskud på børneopsparing

08. maj 2018

Det er nu muligt at indsætte op til 72.000 kr. på en børneopsparingskonto. Tidligere var det 36.000 kr.

Årets Iværksætterpris gik til Fresh.Land

Årets Iværksætterpris går til virksomheden Fresh.Land. Prisen blev uddelt efter finalen ved årets Erhvervstræf torsdag aften. 

Nyt pensionsudspil – hvad betyder det for dig?

 ”Flere år på arbejdsmarkedet” hedder det lovforslag, regeringen netop har vedtaget. Det kommer til at betyde en række ændringer for din pension uanset alder.

Betaler du bevidst for meget i skat? Det kan ikke længere betale sig.

19.12.2017

Mange danskere forskudsregistrerer helt bevidst deres lønindkomst højere, end den reelt set er eller sætter deres fradrag for lavt for at få overskydende skat. Men det kan ikke længere betale sig.

Nybegynder i investering?

29.11.2017

Hvis du planlægger at investere, er det først og fremmest vigtigt, at du afdækker din investeringsprofil. Det vil sige, du skal overveje dine ønsker og behov, samtidig med at du tager stilling til, hvor risikovillig du er - altså hvor mange penge du vil investere og over hvor mange år. Men derudover er det også vigtigt, at du tænker strategisk.

Bliv en del af vores serviceteam

Brænder du for at yde den bedste service i vores reception, har du lyst til at arbejde med administrative opgaver og indimellem hjælpe vores rådgivere, partnere og revisorer med at afholde kundearrangementer og kurser mm., så er du den rette kandidat til vores kontor i Brøndby.

112.000 virksomheder har fravalgt revision

16.11.2017

Det har konsekvenser, når virksomhederne fravælger revision og andre revisorerklæringer med sikkerhed. I sidste ende kan det gå ud over virksomhedernes mulighed for at tiltrække investeringer og kapital. 

Persondataforordningen - hvordan kommer jeg i gang?

02.11.207

På nettet kan man finde mange, der udbyder kurser og seminarer i persondataforordningen, men de fleste af disse kurser og seminarer handler mest om de juridiske aspekter og ikke om, hvordan man ren tpraktisk kommer i gang. Og vores erfaring er, at det netop er det spørgsmål, der trænger sig på i danske virksomheder. 

Alternative investeringer giver dig et bedre forhold mellem afkast og risiko i porteføljen

24.10.2017

Når vi investerer dine penge, fokuserer vi på at sammensætte investeringsporteføljer med et stabilt afkast, og ser derfor alternativer som et godt supplement til en traditionel aktie- og obligationsportefølje. Men hvad er alternativer?

Viser 1 - 10 af 165 nyheder