Serviceassistent med stort S søges til et af Danmarks førende rådgivningshuse

Bliv en del af vores serviceteam

Brænder du for at yde den bedste service i vores reception, har du lyst til at arbejde med administrative opgaver og indimellem hjælpe vores rådgivere, partnere og revisorer med at afholde kundearrangementer og kurser mm., så er du den rette kandidat til vores kontor i Brøndby.
 

Hos TimeGruppen er alle specialister

Vi rådgiver virksomheder i det danske erhvervsliv, og vi er blandt de dygtigste og mest erfarne på markedet. Vores revisorer har i mere end 60 år fungeret som ¨huslæge¨ for landets virksomheder, med speciale i at diagnosticere og evnen til at helbrede, rådgiver vi mere end 3.000 virksomheder, inden for både revision og skatpension, forsikringinvesteringHR- og rekruttering samt IT-løsninger.Vi ekspanderer og er blandt de dygtigste

Derfor stiller vi høje krav til vores nye Serviceassistent. Det er yderst vigtigt for os, at du er udstyret med et exceptionelt servicegen, og du finder motivationen i at hjælpe og servicere kunder, samarbejdspartnere og kollegaer hver dag.

 

Til gengæld lover vi dig..

At alle i TimeGruppen lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og god trivsel. Omgangstonen i organisationen er uformel og frisk. Det er vigtigt for os, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder glade kunder og engagerede medarbejdere - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og medindflydelse.


I Serviceteamet får du en positiv og hjælpsom kollega

I vil begge referere til den daglige Serviceleder. Derfor er det vigtigt for os, at du trives med at være en del af et team, hvor I hjælper og supplerer hinanden, og hvor der i fællesskab kan træffes beslutninger, inden for de rammer ledelsen udstikker.

Du vil rutineret navigere rundt i en alsidig palette af opgaver, der primært vil være:

 

 

  • Reception, telefonpasning og betjening af kunder, herunder gæstemodtagelse
  • Servicere i forbindelse med møder og arrangementer, mødeopdækning og forplejning
  • Aconto fakturering
  • Bestille kontorartikler, blomster og kundegaver
  • Samle kursusmapper / udarbejde diplomer
  • Indtaste udlæg
  • Varebestilling og lageransvarlig
  • Tovholder på in-house events 
  • Kontaktperson til rengøring, administration etc.
  • Diverse ad hoc-opgaver

 

Vores ønske til dig

Du har let til smil, er dedikeret og positiv som person, du værdsætter at udføre dit arbejde med en høj grad af engagement og stor ansvarlighed. Du er i besiddelse af et positivt mindset, hvor du evner at se mulighederne og finde løsningerne. 

Kvalifikationer og kompetencer

Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men du skal have minimum et par års erfaring fra en lignende stilling. 
Du er rutineret bruger af MS Office-pakken, og har en smule flair for teknik.

 

Vi stiller ikke krav om uddannelse

Da vi vægter din personlighed og evner til at skabe tillid og samarbejde med forskellige typer mennesker højere.

 

Praktiske oplysninger

Arbejdstiden er baseret på 32 timer ugentligt fra kl. 9.00-16.00, fredag dog kun til kl. 15.30. Løn forhandles individuelt og inkluderer pension og sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR og rekruttering, Dorte Lensfelt via mail: dal@time.dk eller telefon 7023 1102 Ansøgninger sendes elektronisk til samme mailadresse. 

Ansøgninger behandles løbende, da vi ønsker at ansætte snarest muligt. 

Vi glæder til at modtage din ansøgning.