Danske revisorer har i mange år fungeret som huslæge for landets virksomheder. Revisionspligten har sikret, at alle virksomheder har fået besøg og revisoren har taget temperaturen og diagnosticeret i samarbejde med virksomheden. Den rette revisor er dygtig til at helbrede og forebygge alment, men sommetider skal revisoren kunne henvise til en uvildig specialist med særlig forstand på den nødvendige behandling.

Præcis det skisma var årsagen til, at TimeGruppen blev etableret i 2007 og i dag består af flere selskaber som tilsammen rådgiver mere end 3.000 virksomheder inden for både revision og skat, pension, forsikring, investering, HR- og rekruttering, samt IT-løsninger.

Det første selskab i vores omfattende stamtræ blev etableret i 1952 og med mere end 60 år på bagen, kan vi med overbevisning kalde os erfarne rådgivere.

Nogle af vores kunder benytter sig af hele rådgivningspaletten, mens andre prioriterer nogle få specialer. Uanset hvad du har behov for, står en af vores mere end 150 medarbejdere klar til at hjælpe dig og din virksomhed.
Ring eller skriv til os:

 

TELEFON: +45 70 23 22 25
TIMEGRUPPEN@TIME.DK