Mange oplever, at priserne og omkostninger på forsikringer kan være svære at gennemskue, og det kræver for meget tid og for mange ressourcer at sætte sig grundigt ind i de forskellige udbyderes produkter og ydelser - i særdeleshed alt det, der står med småt. 

Når du har behov for rådgivning inden for erhvervsforsikringer står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe fuldt overblik over mulighederne. Vi gennemgår dine forsikringer, luger ud i det overflødige, udfordrer betingelserne og håndterer kontakten til forsikringsselskaberne.

Vi samarbejder med Nordens største forsikringsmæglerhus Söderberg & Partners, hvilket giver os stor gennemslagskraft, når vi skal forhandle de bedste priser og vilkår til dig og din virksomhed. Vi kan derfor love dig markedets bedste aftaler, som gavner din økonomi, og det er uanset om din virksomhed er stor eller lille, dansk eller international.

forsikringsanalyse
Vi udarbejder en grundig forsikringsanalyse og behovsdækning. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed samt ønsker og risici, og vi giver dig et samlet overblik over din virksomheds forsikringsbehov.
risikohåndtering
Professionel gennemgang af din virksomhed med henblik på beskrivelse af de fysiske, juridiske og andre forhold, som især har betydning for forsikringsselskabernes bedømmelse af din virksomheds risikoforhold og dermed præmie- fastsættelse.
markedsovervågning
Vi varetager din virksomheds samlede forsikringsprogram af lovpligtige, sædvanlige og specialforsikringer, og vi overvåger markedet, så du altid har de bedste betingelser til den bedste pris.
administration
Vi administrerer alle dine forsikringer, så du slipper for det. Det kan f.eks. være betaling af præmier, korrespondance med forsikringsselskaberne, udfyldelse af statistikker.

Ring til os på telefon 7023 2217 eller find en af vores rådgivere her.