Forsikringsløsninger for mindre og mellemstore virksomheder

Mindre virksomheder har som regel et mindre komplekst forsikringsbehov og har ikke brug for en forsikringsmægler eller en smart forsikringssælger som gennemgår og overvåger forsikringsforholdene. Alligevel kan det være svært som virksomhedsleder at have overblik over forsikringsselskabernes forsikringsprodukter og sammenligne priser og dækninger. Som regel ender virksomheden derfor med en samlet pakke hos ét selskab for at gøre det let og ressourcebesparende. Det kan betyde, at din virksomhed betaler for meget for nogle af produkterne, og at virksomheden ikke er korrekt dækket.

Vi forhandler hele tiden med de danske og udenlandske forsikringsselskaber om gruppeordninger på alle de forsikringer, som danske virksomheder har behov for. På den måde har vi altid markedets skarpeste produkter på hver enkelt forsikringstype.

Vi sammensætter din virksomheds forsikringspakke ved at kombinere produkterne ud fra jeres behov, og vi har allerede forhandlet priser og dækninger, så du slipper for selv at finde vej i forsikringsjunglen.

Som forsikringsservicekunde hos TimeGruppen behøver du ikke tage stilling til hvor mange forsikringsselskaber du har forsikringer hos, for at få den optimale forsikringsløsning, og du er også fri for at holde øje med markedet.

Vi gør det for dig.

 

Kontakt og yderligere info

Har du lyst til at høre mere om vores ydelser, kan du tage kontakt til: 

Kenneth Jørgensen, Partner: +45 3816 0768

Morten Jørgensen, Partner: +45 3816 0766

Lars Ebler, Partner: +45 3816 0762