Leje af erfarne økonomifolk på alle niveauer

Hvis du har behov for midlertidige ressourcer i din økonomifunktion, kan Accountor Denmark, via samarbejde med TimeGruppen, tilbyde leje af:

  • Kreditor bogholdere
  • Debitor bogholdere
  • Lønbogholdere
  • Lønkonsulenter
  • Finansielle controllere eller business controllere
  • CFO, regnskabs- og økonomichefer

Lej den ressource, du har brug for - i det tidsrum, du har brug for det.

Accountor er Nordens største Regnskabshus og har specialiseret sig i at udleje konsulenter indenfor økonomi og regnskab. Accountor beskæftiger 70 medarbejdere i Danmark og 2.300 i Norden.

Accountors medarbejdere er fastansatte og virksomheden kan stille en eller flere medarbejdere til rådighed i kortere eller længere perioder – alt efter behov. Accountor kan derfor hjælpe, hvis der opstår akut behov for assistance i organisationen, f.eks. i forbindelse med sygdom, opsigelser eller i perioder med spidsbelastning.

Fordelen er, at du får adgang til netop den type ressource, du har brug for i netop den periode, du har brug for. Accountor kan f.eks. stille en regnskabschef til rådighed i et par måneder, en kreditorbogholder fuldtid i et halvt år eller en finansiel controller et par dage om ugen. Det er helt op til dig.

 

Kontakt og yderligere info

Har du lyst til at høre mere om vores ydelser, kan du tage kontakt til TimeGruppen eller direkte kontakt til Accountor. Kontakt os i dag – og du har en erfaren og professionel medarbejder med kort varsel.

Kontakt

Salgsdirektør Martin Søgård Olsen fra Accountor Denmark på telefon: +45 2562 0555