Start småt - tænk stort

Ønsker du, at din virksomhed skal være en vital og sund enhed, der også fremover kan reagere på udfordringer fra markedet og som kan vokse sig stærkere end konkurrenterne?

I dagens hvirvelstrøm af teknologiske fremskridt bør du vælge et stærkt og pålideligt system til virksomhedens kerne. En base, der forbinder ansatte, kunder og partnere med aktuel information på tværs af hele organisationens netværk og skaber maksimal effektivitet.

 

Pålidelighed

Med over 70.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og med et hav af tillægsløsninger, er succesen en realitet. Microsoft Dynamics C5 er et virksomhedssystem, din virksomhed kan vokse i. Produktet er modul opbygget, så du kan starte småt, men tænke stort.

 

Få styr på regnskabet med C5 2012

C5 er et modulopbygget system, som gør det nemt at komme i gang med grundlæggende økonomistyring. Systemet kan målrettes til et utal af brancher inden for service, handel/engros, håndværk og industri. Virksomhedens opgaver afgør, hvilke moduler, der kræves og tilpasninger kan ske helt ned på modulniveau.

I den seneste version C5 2012, er det også muligt at føre et komplet lønregnskab.

Du kan med andre ord sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og den sbehov. I praksis starter du med en C5 grundpakke, som du bygger videre på.

Nu fås den også som hostet online løsning fra 199,- kr. pr. mdr.